Over ons

Van Heteren Classics is De Ford Mustang dealer van Gelderland!
Zo’n 10 jaar geleden heeft Van Heteren Classics besloten om zich volledig te richten op de Ford Mustang.
Wij kopen en verkopen op kleine schaal Ford Mustangs van de jaren 1964 t/m 1970.

De klant staat centraal!

Van Heteren Classics is een “kleine”dealer in Gelderland. Een persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel.
Wij kunnen een perfecte service garanderen omdat de klant centraal staat.

Reis naar Amerika

Een groot deel van de Ford Mustangs wordt ingekocht in Amerika. Van Heteren Classics maakt deze Amerika reizen een aantal keer per jaar. Wij doen de inkoop van de Ford Mustangs zelf zodat wij precies weten in welke staat de Ford Mustangs zijn. Uiteraard zijn dit fantastische reizen om te maken.

Verkoop Klassieker

Tegen een geringe vergoeding (minimaal 10% en max 20% provisie) van de verkoopwaarde is het mogelijk om uw Amerikaanse klassieker door Van Heteren Classics te laten verkopen.

De verkoop advertentie op verschillende sites regelen wij. De bezichtigingen begeleiden wij en de overdracht van de klassieker regelen wij.
Kortom Van Heteren Classics zal u daarin compleet ontzorgen.

BPM en Verzekering

Als u een Amerikaanse klassieker koopt van 25 jaar of ouder, hoeft u in principe geen BPM en geen wegenbelasting te betalen. Ook de kosten van de verzekering kunnen beperkt worden, onder bepaalde voorwaarden zelfs tot minder 100 euro per jaar.

Als er dan ook nog eens een LPG-onderbouw op uw Amerikaanse auto zit, bent u vele malen goedkoper uit. Houdt u echter wel rekening met oplopende onderhoudskosten, klassieke auto’s zijn nu eenmaal vatbaarder voor reparaties dan nieuwe modellen. Gelukkig zijn de meeste onderdelen voordelig via van Heteren Classics te bestellen.