Ford Mustang GT CS 1968 V8 Automaat

0.00

1968 mustang gt cs

v8 302 engine

automaat

prijs op aanvraag


Prijs: € 39950,-

Uitverkocht

Beschrijving

Een werkelijk uniek exemplaar te koop! Eén van de 3867 California Specials. Uniek en gelijk in het oog springend zijn o.a. de achterlichten, welke destijds ook zijn gemonteerd op de Fastback / GT500.

Motor V8 289 Origineel blok middels aanpassingen is het vermogen gestegen naar +/- 300PK!
Matching Numbers m.b.t. chassis en motorblok. Motorblok is ook +/- 10 jaar geleden gereviseerd, opnieuw opgebouwd met o.a. MSD ontsteking, Holley Carburetor, Edelbrock intake, Performance Header Exhaust en een RVS uitlaatsysteem + CTX uitlaatsierstukken. (Zie foto’s)
Werkelijk een super V8 geluid, een nekkendraaier bij uitstek!!! Hierbij een link naar YouTube, zodat u het geluid alvast kunt horen. Kippenvel en dat enkel al van een stationair draaiende motor!
https:youtu.be/vz70M3wiq-w

De automaatbak is vervangen door een AOD kortom een bak met een overdrive. Schakelt super en is onlangs gefinetuned door ARE Elferink te Ede!
Verlaging set + Custom made wielen merk Intro (velgen met een nieuwwaarde van € 3000,-!!!) Bandenmaat voor 215/45 R17 en achter 235/45/ R17. Uiteraard met goede banden en d.m.v. deze maatvoering banden&velgen “loopt er niks aan” tegen het chassis. Desondanks het verlaging set rijdt de auto comfortabel. Het grote voordeel van deze setting is dat deze Mustang super strak stuurt

Deze is te koop voor pariculier